• Postadres
    Sieraden met Stijl
    Eikendreef 60
    6581 PG Malden
  • Sieraden met Stijl heeft geen fysieke winkel, je kunt dus alleen online bestellen.

Privacy

Jouw gegevens zijn veilig

Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor bestellingen. De gegevens die door klanten worden ingevuld worden geregistreerd conform de Wet bescherming persoonsgegevens (WBP) van het Nederlands recht. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om een bestelling volledig te kunnen verwerken en de bestelde artikelen op de juiste plaats van bestemming te bezorgen. De gegevens worden dus nooit voor andere doeleinden gebruikt of aan derden verstrekt.

Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
  • IP-adres
  • Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Deze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Het is echter niet te controleren of een bezoeker ook echt ouder dan 16 is. Daarom raad ik ouders dan ook aan om betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens heb verzameld over een minderjarige, neem dan contact op via de contactpagina, of het onderstaande contact formulier. Dan zal ik deze informatie verwijderen.

Waarom we gegevens nodig hebben

Sieraden met Stijl verwerkt jouw persoonsgegevens, voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Verzenden van onze digitale nieuwsbrief
  • Je te kunnen bellen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren, bijvoorbeeld als er iets mis is met jouw bestelling.
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • Sieraden met Stijl analyseert jouw gedrag op de website om daarmee onze website te verbeteren en ons aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • Sieraden met Stijl verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals bijvoorbeeld gegevens die nodig zijn voor de belastingaangifte.

Gegevens bewaren

Sieraden met Stijl zal je persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Niet delen met anderen

Sieraden met Stijl verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. (Zoals PostNL voor het verzenden van jouw bestelling)

In kaart brengen websitebezoek

Sieraden met Stijl gebruikt geen cookies.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Lukt het niet via deze instellingen of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek via de contactpagina. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, zal ik je dan vragen om een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Sieraden met Stijl zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Je kunt me ook per post bereiken op het postadres:
Sieraden met Stijl
Eikendreef 60
6581 PG Malden
Nederland

Beveiliging

Sieraden met Stijl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via het onderstaande contact formulier.

Contact

Naam *

E-mail *

Jouw bericht *